Diëtisten – MediCor Gezondheidszorg – Den Haag
Rijswijkseplein 69 2516 GZ Den Haag
Header afbeelding

Diëtisten

Sherida Cameron

In september 2004 heb ik mijn opleiding tot diëtist afgerond en heb eerder in een facilitair bedrijf gewerkt als diëtist op de afdeling drinkvoeding. Daarna heb ik 6 jaar in een zelfstandige diëtistenpraktijk in Den Haag en omstreken gewerkt.  Vanaf 1 april 2011 ben ik als diëtist bij Diëtistenpraktijk Medicor werkzaam.
U kunt bij mij terecht om advies te krijgen bij: overgewicht, eetproblemen, ondergewicht, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, voedselovergevoeligheid en voeding voor baby’s en kinderen.
Ook met uw vragen over vegetarische voeding, gezond eten als u zwanger bent en vitaminen en mineralen kunt u bij mij terecht.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de voeding  van Nederlanders van Surinaamse, Antilliaanse, Turkse, Marokkaanse en Afrikaanse afkomst.
Mijn andere specialisaties zijn Diabetes Mellitus en morbide obesitas al dan niet in combinatie met medicamenteuze ondersteuning en zo nodig  bariatrische chirurgie.

Specialisaties

  • Algemene symptomen
  • De voeding van Nederlanders van Turkse, Marokkaanse, Antilliaanse, Afrikaanse  en Surinaamse afkomst
  • Hypertensie en hartziekten
  • Metabole ziekten zoals : Diabetes Mellitus en hypercholesterolemie
  • Morbide obesitas eventueel met medicamenteuze ondersteuning en/of bariatrische chirurgie
  • Te hoog gewicht

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit betekent dat ik regelmatige scholingen volg om de kwaliteit van de geleverde zorg aan u als patiënt/cliënt te blijven garanderen.

Sanna Mahmood

Mijn naam is Sanna Mahmood. In 2015 heb ik mijn diploma behaald aan de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek, aan de Haagse Hogeschool.
Tijdens mijn afstudeerstage merkte ik dat het interessant vond om te werken met patiënten van buitenlandse komaf. Die patiënten voelden zich begrepen door mij en voelden zich op hun gemak. Medicor Gezondheidszorg sluit precies aan bij die wens. Het is een multicultureel gezondheidscentrum waar mensen met uiteenlopende aandoeningen komen bij verschillende disciplines.
Wat ik als prettig ervaar van het werken in een gezondheidscentrum, is dat je als zorgprofessional samenwerkt met verschillende disciplines en zo de beste zorg kan leveren. Bij Diëtistenpraktijk Medicor staat de patiënt centraal.
Ik ben allround opgeleid als diëtist en ben bezig mij te specialiseren in voeding bij diabetes en hoop in de toekomst mij ook steeds meer te kunnen verdiepen in de voeding van patiënten met een chronische ziekte ( COPD, CVRM, etc.).